Göra träd av ett palettblad

Tänkte ge mig på två trädprojekt. Ett enkelt och ett lite svårare. Hittade de perfekta kandidaterna när jag klippte ner ett par palettblad häromdagen.

Det enkla projektet blir ett rakt träd från Pinata med krona. Sticklingen jag har tagit var väldigt lång så jag klippte av alla blad.
Fördelen med en lång stickling är att man få lite höjd redan från början.

Det lite svårare blir ett flätat träd från Victorian Ruffles. Jag har aldrig försökt att fläta en stam förut så det ska bli en utmaning. Jag har tre sticklingar med ungefär lika lång stam, har inte mätt med linjal utan ögonmåttade lite. Även här har jag tagit bort alla blad utom de översta,

Alla sticklingarna står nu på vattenrotning. Otåliga jag vill att det blir rötter nu, på en gång. Vill ju sätta igång och se vad det blir av det här!

Läs hela serien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *