Det har börjat växa!

Det växer! och jag är så glad!
Förhoppningsvis är sommaren bara lite sen, jag kanske får se härligt stora plantor till slut ändå.

Blomlådorna, i alla fall den ena, börjar fyllas. Plantorna har dessutom fått mer färg. Vissa sorter växer mycket långsammare än andra, så det måste jag komma ihåg till nästa år om jag vill ha samma sorter. Just nu ser Wizard Coral Sunrise ut att komma att täcka Fairway Orange.

Även Rainbow Red Velvet är lite trögstartad. Hade önskat att jag kunde placera den med en Redhead men den kommer att försvinna helt då.
Wizard Mozaic å andra sidan har verkligen tagit fart.

Spitfire verkar än så länge ha lite svårt att bestämma sig för om den ska växa eller byta färg. Halva är grön medan andra halvan blir mer och mer rosorange. Den palett jag tror verkar trivas bäst just nu är Chocolate Mint. Bladen blir bara större och större, så pass att det snart blir dags att klippa av några så att blad under för en chans de också.

Läs hela serien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *