Hyllor i fönster

För en tid sedan köpte jag två hyllor från Lagerhaus. De är rätt populära och finns/fanns i två storlekar. Jag har de mindre då jag tycker att den stora är för stor. Dessa två mindre är perfekta för mina fönster och lätta att flytta runt.

Just nu står de i arbetsrummet och ger lite extra plats åt frösådder och nyplanterade sticklingar. Fönstret har morgonsol och en växtlampa men jag flyttar ändå runt de mindre krukorna en hel del för att de ska få ljus. Tyvärr kommer det inte in tillräckligt med ljus i mitten på det nedre hyllplanet. Har funderat på om man kan sätta en kort ljusramp där, men har inte hittat någon bra lösning ännu.

Både den lilla och den stora hyllan har samma konstruktion. Det är lösa hyllplan som lyfts av för att fälla ihop hyllan. De sitter inte fast på något sätt mer än med spännmetoden då hyllplanen även håller “benen” utfällda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *